Nederlands  Deutsch  English  Fran├žais 
Login
Warenkorb

Einkaufskorb ist leer

  Nederlands  Deutsch  English  Fran├žais 
Home     EXIT Multi-Sport Net 3000 5-99 jaar/ans
EXIT Multi-Sport Net 3000 5-99 jaar/ans
EXIT Multi-Sport Net 3000  5-99 jaar/ans

EXIT Multi-Sport Net 3000 5-99 jaar/ans

Verpllaatsbaar net voor Tennis, Voetvolley of Volleybal. Vestelbare hoogte

Bookmark and Share

€ 99.00


vorrätig


Artikelcode: DTG440110
  • Produktinfo
Tennissen, Beach Tennis, Voetvolley of Volleybal, indoor of outdoor. Met dit EXIT Multi Sport Net is het allemaal mogelijk!

Met een simpele klik stel je de buizen op de juiste hoogte (62,109 of 155 cm) voor het spel waar je op dat moment zin in hebt.
Het robuuste frame en het zeer sterke net staan garant voor urenlang speelplezier! Het EXIT Multi-Sport Net heeft een dubbel net span-systeem dat ervoor zorgt dat het net mooi strak blijft staan. De horizontale metalen buisverbinding in de onderkant van het net loopt van de ene naar de andere zijde. De breedte van deze verbinding is instelbaar, waardoor het net gespannen kan worden. De elastiekverbinding aan de bovenzijde van het net naar de staanders zorgt ervoor dat het net ook aan de bovenzijde strak staat. Het Multi sport net is op 2 manieren te plaatsen. Door middel van het solide en gebruiksvriendelijke verankeringsysteem is het net stabiel vast te zetten in de tuin. De driepoot kan gebruikt worden indoor of op een harde ondergrond. Met de handige, bijgeleverde draagtas kan je het net overal mee naartoe nemen.

Breedte net: 300 cm